Registreerumine koolitusele: “Kasvatades maailmakodanikke – riiklike õppekavade (PRÕK ja GRÕK) alusväärtuste ja pädevuste arendamine maailmahariduse kaudu”

Maailmahariduse süvaõppekursus: Riiklike õppekavade (PRÕK ja GRÕK) valdkonnapädevuste ja alusväärtuste tulemuslik kujundamine maailmahariduse abil

MTÜ Mondo maailmahariduskeskus pakub õpetajatele 80t maailmahariduse täiendkoolitust. Kursus hakkab sügisel 2012 ja koosneb neljast ühepäevasest seminarist ning talve- ja suvekoolist. Osalejad jagunevd kaheks 25 inimese grupiks (põhikool ja gümnaasium eraldi). Talve- ja suvekoolis on grupid koos. Kursuse esialgsed teemad ja kohtumiste kuupäevad on:
 
I Moodul: Maailmaharidus ning üleilmastumine ja vastastikune sõltuvus. Maht 12 tundi. 
1. grupp: 5.10.2012 Tartu, 2. Grupp: 6.10.2012 Tallinn
II moodul: Sotsiaalne õiglus ja võrdsus. Maht 10 tundi.
1.grupp: 23.11.2012 Tallinn, 2. grupp: 24.11.2012 Tartu
III Moodul: Mitmekesisus. Maht 16 tundi. 
Talvekool 25.-26.1.2013 Nelijärve
IV Moodul: Rahu ja Konfliktid. Maht 10 tundi.
1.grupp: 22.2. 2013 Tartu, 2.grupp: 23.2. 2013 Tallinn
V Moodul: Jätkusuutlik areng. Maht 12 tundi.
1.grupp: 29.3.2013 Tallinn, 2.grupp: 30.3. 2013 Tartu
VI Moodul: Kooliprojektid ja enesehindamine. Maht 20 tundi.
Suvekool 27.-29.6. 2013 Männisalu   Kuupäevad muutusid!

Täpsema kursuse kirjelduse leiate siit. Kursuse lõpetamise tingimuseks on osalemine õppetöös vähemalt 75% ulatuses ja projektitöö läbiviimine oma koolis. Kursuse ettevalmistust ja läbiviimist rahastab Innove, Euroopa Liidu Struktuurifond ja EV Haridus- ja Teadusministeerium.  
 
Kursusele registreerimine toimub täites alloleva registreerimislehe:

12.04.2012

VIEW ALL NEWS

TEISED UUDISED

estonian world: Estonians popping up in Uganda – the story of Pop Up Kampala

24.06.2013

One would not expect to find an Estonian-run café in East Africa. Yet, it turns out that there is at least one — Pop Up Café in Kampala, Uganda. A cafeteria with a small garden in Ntinda area of Kampala, where people can enjoy self-roasted coffee and delicious meals. But what makes this place more unique is the
READ MORE