23.03.20

Vabatahtlike lähetamine peatatud

Seoses Covid-19 viiruspuhanguga on Euroopa Komisjon otsustanud peatada määramata ajaks kõik EU Aid Volunteers programmi tegevused.

Mondo on teinud viimastel päevadel tihedat koostööd Välisministeeriumi ja teiste ametkondadega, et leida võimalused vabatahtlike evakueerimiseks. 23. märtsi seisuga on enamik lähetuses olnud vabatahtlikke (pildil) kas juba evakueeritud koduriikidesse või liiguvad nad sinna lähipäevil.

Uus kandideermisvoor, mille tähtajad olid märtsis, on pandud eriolukorra lõppemiseni pausile. Võtame ühendust kõikide nendega, kes oma avaldused juba saatsid.

Kandideerimisvooru taasavamisest anname teada oma kodulehe ja Facebooki vahendusel.

Olge terved.

VAATA KÕIKI UUDISEID

Mondo toetab Eesti organisatsioonide kliimateemalisi projekte

14.05.24

Mondo korraldab järgneva nelja aasta jooksul kolm väikerahastusvooru, et toetada Eesti kliima- ja keskkonnateemadega tegelevaid organisatsioone. Esimese sammuna toimuvad 29. mail kell 14.00 Mondos mõttetalgud, et koos taotlusvoore kujundada. Kõikidel huvitatud organisatsioonidel palume end registreerida selle vormi kaudu. Mõttetalgutel saab osaleda kohapeal Mondos või veebis.  “Vabaühendused on keskkonnaprobleemide lahendamisel kesksel kohal, kuna nad on hästi
LOE EDASI
VAATA KÕIKI