13.05.20

Toimub veebiseminar “Mäng õppetöös”

Järjekorras neljas ja viimane Eesti ja Ukraina ekspertidega veebiseminar sarjast “Distantsõpe ei tunne riigipiire” toimub 14. mail kell 11.00. Seminar keskendub teemale “Mäng õppetöös.”

Veebiseminaril esineb Eesti haridusekspert Aleksei Razin, kes annab ülevaate mängu kui metoodika kasutamisest õppetegevuses. Seminari modereerib Oleksandr Voitenko Ukrainast.

Veebiseminar on eeskätt suunatud Ida-Ukraina koolide õpetajatele ja haridustöötajatele, aga oodatud on ka eesti haridusekspertide osavõtt. Veebiülekande ajal saab omalt poolt ekspertidele küsimusi esitada. Veebiseminar toimub vene keeles. 

Veebiseminarid toimuvad Mondo arengukoostöö projekti raames, mida rahastab Eesti Välisministeerium arengukoostööks ette nähtud vahenditest.

VAATA KÕIKI UUDISEID

Mondo toetab Eesti organisatsioonide kliimateemalisi projekte

14.05.24

Mondo korraldab järgneva nelja aasta jooksul kolm väikerahastusvooru, et toetada Eesti kliima- ja keskkonnateemadega tegelevaid organisatsioone. Esimese sammuna toimuvad 29. mail kell 14.00 Mondos mõttetalgud, et koos taotlusvoore kujundada. Kõikidel huvitatud organisatsioonidel palume end registreerida selle vormi kaudu. Mõttetalgutel saab osaleda kohapeal Mondos või veebis.  “Vabaühendused on keskkonnaprobleemide lahendamisel kesksel kohal, kuna nad on hästi
LOE EDASI
VAATA KÕIKI