29.08.23

Mootorratas aitab Ghanas Mondo haridustoetusi õpilasteni viia

Mondo partnerkogukond saab annetuste toel osta endale mootorratta, mis lihtsustab tööd haridustoetuste viimisel kogukonna vaesematele lastele. Aitäh kõikidele annetajatele! Kogusime 1600 eurot.

Mootorratas on Põhja-Ghanas, kus temperatuurid ulatuvad keskmiselt 34 kraadini, levinuim transpordiviis. Mondo partnerorganisatsioonil KoCDA aitab mootorratas viia koolitoetused kogukonna vaesematele lastele, kelle koolid asuvad külakeskusest kuni 60 kilomeetri kaugusel. Koolitoetused lähevad Mondo Tarkusefondi lastele ning täna viiakse toetused, vormid ja õpikud neile peamiselt jalgrattal või jalgsi.

Toome eraldi välja ka ühe annetaja, kes meile eriliselt südamesse puges – mootorratturi, keda kõnetas kogukonna vajadus niivõrd tugevalt, et ta annetas suure osa vajaminevast summast. Suur aitäh!

Loe kampaania kohta.

VAATA KÕIKI UUDISEID

Mondo toetab Eesti organisatsioonide kliimateemalisi projekte

14.05.24

Mondo korraldab järgneva nelja aasta jooksul kolm väikerahastusvooru, et toetada Eesti kliima- ja keskkonnateemadega tegelevaid organisatsioone. Esimese sammuna toimuvad 29. mail kell 14.00 Mondos mõttetalgud, et koos taotlusvoore kujundada. Kõikidel huvitatud organisatsioonidel palume end registreerida selle vormi kaudu. Mõttetalgutel saab osaleda kohapeal Mondos või veebis.  “Vabaühendused on keskkonnaprobleemide lahendamisel kesksel kohal, kuna nad on hästi
LOE EDASI
VAATA KÕIKI