02.10.24

Ukrainas toimus juba kaheksas arvamusfestival

Septembri eelviimasel nädalavahetusel toimus Kiievis Ukraina Arvamusfestival, et arutleda riigis olulistel ja vajalikel teemadel. Paneeldiskussioonide ühendavaks teemaks sai sõja alguse kümnes aastapäev.
Festivali avakõnes väljendas Mondo Ukraina esinduse juht Mariia Guliaieva Arvamusfestivali keerulist teekonda Ukrainas: “Ma soovin rääkida muutustest. Sarnaselt Ukraina inimestele on ka Arvamusfestival ümberasustatud. Festival püüab kohaneda ja leida uusi mõttekaaslasi. Me kõik teame, kui raske on seda meie uues reaalsuses teha. Esimesel aastal pärast täiemahulise invasiooni algust kolis festival Dniprosse, seejärel kaheks järgnevaks aastaks Kiievisse. Tasapisi kerkivad esile uued teemad, lähenemised, külalised… See annab mulle lootust, et Arvamusfestivali formaat elab edasi ja mõjutab Ukraina ühiskonda kõigist raskustest hoolimata.”
Arvamusfestivali toetas Eesti saatkond Ukrainas. Rohkem pilte on Mondo Flickris.
VAATA KÕIKI UUDISEID

Ukrainas toimus juba kaheksas arvamusfestival

02.10.24

Septembri eelviimasel nädalavahetusel toimus Kiievis Ukraina Arvamusfestival, et arutleda riigis olulistel ja vajalikel teemadel. Paneeldiskussioonide ühendavaks teemaks sai sõja alguse kümnes aastapäev. Festivali avakõnes väljendas Mondo Ukraina esinduse juht Mariia Guliaieva Arvamusfestivali keerulist teekonda Ukrainas: “Ma soovin rääkida muutustest. Sarnaselt Ukraina inimestele on ka Arvamusfestival ümberasustatud. Festival püüab kohaneda ja leida uusi mõttekaaslasi. Me kõik
LOE EDASI
VAATA KÕIKI