12.05.15

Côte d’Ivoire’i kakaokasvataja kohtus Riigikogu saadikutega

11. mai hommikul kohtus Mondot külastav Côte d’Ivoire’i kakaokasvataja Fortin Bley Riigikogu Aafrika töörühma liikmetega.

Härra Bleyd võõrustanud saadikud Mart Nutt ja Mati Raidma tutvustasid Eesti parlamenti ning toonitasid vajadust luua tihedamaid suhteid Eesti ja Aafrika riikide vahel. Õiglase kaubanduse populariseerimisega tegelev kakaokasvataja Fortin Bley vestles võõrustajatega kakaokasvatajate igapäevaelust ning väljakutsetest.

Lisaks Riigikogu liikmetega kohtumisele külastas härra Bley ka sel nädalal avatavat Eesti esimest õiglast šokolaadikohvikut Chocolala (Väike-Karja 1), kus magusasõbrad ja šokolaaditootjad said kuulda kakaotootmise uutest suundadest ning õiglase kaubanduse eelistest.

Härra Fortin Bley kutsus ka kõiki eestlasi üles allkirjastama õiglase šokolaadi petitsiooni, mille saab leida aadressilt: et.makechocolatefair.org

VAATA KÕIKI UUDISEID

Mondo viib koos Eesti haridusiduga Clanbeat uue vaimse tervise lahenduse Ukrainasse

27.06.24

Clanbeati lahenduse abil kaardistatakse Žõtomõri oblasti kooliperede vaimse heaolu seis, mis annab parema ülevaate sõja mõjust noorte ja kooli töötajate vaimsele heaolule, ning viib nad kokku just neile sobivaimate tugiteenustega. „Sõda on viinud Ukraina inimesed vaimse tervise kriisi, kus iga viienda ukrainlase seisund on keeruline. Me räägime ligi kümnest miljonist inimesest, kel tuleb lisaks muule
LOE EDASI
VAATA KÕIKI